top of page

Formacions

Formació per a persones que vulguin fer un creixement personal i espiritual.

Es té un primer contacte amb l’energia angèlica, i aprenem a obrir el nostre canal perquè ens “baixi” informació i sanació.

Els àngels ens ensenyaran a netejar-nos a nosaltres mateixos, i a l’espai,  i posarem en pràctica algunes proteccions que ens ajudin en el dia a dia i a l’hora de fer-nos sanacions.

Farem un treball energètic i de molta llum, per saber qui som, com som i què volem fer. A conèixer-nos i saber quins  sons els nostres dons i talents, entre altres coses.

Descobrirem la nostra pròpia manera de connectar-nos, equilibrar-nos, rebre informació i sanar-nos.

Una formació d’un dia, on inclou dossier de teoria, pràctica amb un mateix, grup de whatsapp per dubtes i trobades per seguiment.

IMG-20181117-WA0004_edited.jpg

Primer nivell de sanació i canalització d'àngels

Segon nivell de sanació i canalització d'àngels

En aquest segon nivell, s'obre més consciència  per tal d'ajudar a sanar i a “despertar” a altres persones.

Aprendrem a ajudar als altres, a equilibrar-los i netejar-los, amb l’energia angelical, de la Font.

Treballarem a la persona a la "camilla", i amb imposició de mans i a través del seu canal i la seva energia, aprendrem a netejar els cossos energètics i facilitar-los tot el que necessitin perquè rebin la màxima sanació possible.

Així mateix, podrem també instruir-nos a ajudar a les ànimes que puguin estar perdudes, a trobar el camí per tornar a casa.

Aquesta formació dura normalment tot un dia i un matí. Inclou també dossier amb teoria, pràctica a la "camilla", grup de whatsapp per a dubtes i informació, i trobada de seguiment i pràctiques.

Més informació i reserves aquí.

pen-g200861077_1920_edited.jpg
bottom of page