Un Viatge de Llum (Experiència-taller)

Una de les coses que he experimentat que permet fer aquesta teràpia es el Viatge de Llum: un viatge per a trobar respostes, informació, desbloquejos... el que cada persona necessiti trobar.

 

He pogut veure com el pacient feia aquest viatge cap amunt, cap a un lloc de Llum. A vegades jo l’acompanyava, a vegades els àngels, guies o mestres de Llum, el venien a buscar. I l’essència, el cos etèric, o la “personeta”, com en dic jo, sortia del cos i anava al lloc de Llum a trobar respostes.

 

Alguns pacients són conscients d’haver fet el viatge, i quan jo explicava tot el que havia vist durant el seu camí, quedaven sorpresos al haver experimentat el mateix.

D’altres no en són conscients, que marxen, però aconsegueixen respostes, solucions, etc: el que sigui que havien anat a buscar.

 

A partir d’aquestes observacions, he creat una experiència-taller per fer el Viatge de Llum i sanació amb un grup reduït de gent, a part de les sessions individuals de la Teràpia d’Àngels.

En aquest taller es crea un espai on els angels són molt presents, i ens ajuden a connectar-nos, netejar-nos, protegir-nos... i al final ens ajuden a fer el Viatge de Llum.

 

A l’apartat "Agenda" podràs trobar les dates d’aquestes experiències-tallers, o per a més informació pots contactar amb mi aquí. (link a contactes).

 

T’animo a venir a experimentar aquest viatge de Llum i a rebre la sanació que necessites!!

 

IMG-20181117-WA0004.jpg