Sobre mi

Em dic Esther, i des de ben petita sempre he tingut una cosa molt clara: volia ajudar a la gent. Qualsevol gest que feia per ajudar algú m’omplia molt, em feia sentir un amor molt gran, un sentiment que no podia explicar pero que em feia sentir plena, alegre.

Vaig treballar durant molt de temps d’administrativa, pero al llarg dels anys em vaig adonar que aquesta feina no m’omplia, no em feia sentir d’aquella manera especial que sentia quan estava ajudant algu.

Per aixo, i per totes les experiencies viscudes (la mort del pare, un avortament, la malaltia de la mare...), vaig decidir buscar un altre cami, un cami que em pogues ajudar a entendre tot el que m’estava passant, i a trobar respostes a tot el que estava vivint i que no entenia.

Aixi vaig trobar el cami energetic i espiritual; el cami que realment em va ajudar. Vaig comencar amb el Reiki. Vaig fer el curs de Reiki Usui primer, pero en descobrir que tenia una connexio especial amb els angels vaig fer tambe el curs de Reiki Angelic. Mes tard un curs de canalitzacio em va facilitar encara mes la connexio amb els Àngels, Guies, Mestres.

Per a mi va ser un gran descobriment, i per primera vegada vaig sentir que tot plegat començava a tenir un sentit. Mica en mica trobava respostes i aixo em portava a buscar mes cursos, mes llibres, mes experiencies. Tambe m’ha portat a coneixer persones noves que m’han anat guiant i ajudant.

Tots els cursos que he anat realitzant (podeu consultar la llista al final de la pagina) m’han ajudat a crear la meva propia terapia: la Terapia Especial d’Angels. Aquesta terapia es el resultat de tots els coneixements adquirits en aquests cursos i de les experiencies acumulades al llarg de la meva vida.

Per mi aquesta teràpia és una forma de vida. Es un constant sentiment d’amor, felicitat i plenitud dins meu. És també un saber-ho compartir, i així es forma una cadena fluida de benestar total. Es saber trobar la màgia de la vida, aquesta magia que busquem a fora i que tenim a dins nostre. Es obrir-la i deixar que t’ompli, per viure-la dia a dia.

Formació:

- Mestre de Reiki Usui

- Mestre de Reiki Angelico

- Massatge Craneo facial amb olis essencials

- Sanació de l'anima

- Sanació amb Arquetips

- Neteges Energetiques

- 1er. Nivell de Registres Akashics

- Facilitadora de Psych-K

- Curs de Canalització

- Tast de Massatge Shiatsu

- Estructural - Manipulació de vértebres

- Stiper Puntura

- Reflexologia Podal

 

IMG_20181029_192855.jpg